| KAKEAN CANGKEM KABEH | |
|
+29paklek_uning jhon_gopi_Persikmania keanu.r okinade AREMANIAXI doctor84 KAMPES de erix JC_MORENO aremania samuraix next18 yanu_aremaniajombang miss ngatimin 0341_Plat_N adike_wondo TM rey AremaniA Pandaan marckabanth siumania dani_balsem glemboh MOPRAD lion shadow Aruna Arema -NolaB- tom_mad maldani agni86 suga_ngawalulub aksireaksi 33 posters |
|
Pengirim | Message |
---|
aksireaksi ANAK SSB SENIOR
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Sun Oct 19, 2008 11:52 pm | |
| - aremania samuraix wrote:
- sam siluman... sampean smu 8 tah bien...
wew.... aku kolem sampean po'o.... be'e ono kodew mbois..... nang nongkojajar ndi??? btw ancen X-Mania iki butuh banyak pertemuan sam muis.... ayo wis kita bikin agenda rutin khusus bahas ini.... seminggu sekali juga gapapa atau gimana enaknya.... kita bahas dan kupas satu2...... knapa gak dikupas disini aja sam, wong bahan-bahan sudah tersedia | |
|
| |
paklek_uning AKADEMI AREMA JUNIOR
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 1:08 am | |
| paklek_uning wrote: wis tak wocoh, tapi yo mek ngono ae lho rame.... lha wong pancene forum iki anggotane akeh kok yo mesti ae cangkeme akeh. lha nek mek sitok lak cangkemku thok sam, liane gak duwe cangkem.....
anggotane tok sam sing akeh, tapi sing ................................................................................................................
lha yo anggotane akeh masing-masing lak duwe cangkem berarti cangkeme akeh. lha ngono kok sampean bahas. koyo wong dodol kacang wis ngerti nek gawanane kacang sek bengak bengok kacaaaang-kacaaaang. koyo wong kurang gawean ae. | |
|
| |
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 1:10 am | |
| gak e nek tak tamatno sampean iku gak ono gawean liyo tha liyane ngomentari wong. nek pancene gak ono yo tutukno ae sam. nek ono yo selamat bekerja | |
|
| |
Tamu Tamu
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 3:22 am | |
| jamput ... gara-gara keturon wingi, male gak eroh onok "tamu" mrene maneh ... |
|
| |
-NolaB- PELATIH KEPALA
Jumlah posting : 1026 Join date : 06.07.08 Age : 36 Lokasi : Ayabarus
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 8:00 am | |
| *memantau dari udara* | |
|
| |
maldani PELATIH KEPALA
Jumlah posting : 1133 Join date : 12.07.08 Age : 37 Lokasi : AS_5_LANK
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 8:14 am | |
| - aksireaksi wrote:
anggotane tok sam sing akeh, tapi sing ................................................................................................................ trus la laopo kok melok dadi anggota nang kene opo mek caper tok opo mek golek tampang rai tok (lha trus awak, sikilm, tangan, e nang endi ?) korban mutilasi paling..... | |
|
| |
zellion AKADEMI AREMA JUNIOR
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 8:38 am | |
| | |
|
| |
dani_balsem AKADEMI AREMA SENIOR
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 8:59 am | |
| iki ceritan e opo seh..?? kok moro2 wes bab 19... | |
|
| |
0341_Plat_N PELATIH KEPALA
Jumlah posting : 1772 Join date : 15.09.08 Age : 35 Lokasi : C:\WINDOWS\system32\ongis0341\autorun.inf
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 9:04 am | |
| | |
|
| |
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 9:48 am | |
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Yesterday at 11:52 pm aremania samuraix wrote: sam siluman... sampean smu 8 tah bien... wew.... aku kolem sampean po'o.... be'e ono kodew mbois..... nang nongkojajar ndi???
btw ancen X-Mania iki butuh banyak pertemuan sam muis.... ayo wis kita bikin agenda rutin khusus bahas ini.... seminggu sekali juga gapapa atau gimana enaknya.... kita bahas dan kupas satu2......
knapa gak dikupas disini aja sam, wong bahan-bahan sudah tersedia tak pikir nek pinter sampean. jenenge rapat iku yo ngumpul to sam. ketemu, ngobrol, ono agendae, ono notulene, ono jadwal e. ealah tak pikir wong pinter. pantesan kok mek ngomentari omongane uwong thok gak kreatif nggawe ide dewe | |
|
| |
N15AK AKADEMI AREMA TAHUN PERTAMA
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 10:33 am | |
| Laopo seh Rek Rame ae....Debat kok Karo SILUMAN mending Ngobrol karo SULAEMAN, Wonge Jelas & ngerti Bibit Bobot Bebet e & Wajahe Domisiline Anake seng Uya & Pembantune juga KTP ne _____________________________________________ DAJJAL Belom Saatnya Keluar sbb KIAMAT masih Jauh | |
|
| |
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 10:38 am | |
| suleman iku adike maman ku yo? | |
|
| |
-NolaB- PELATIH KEPALA
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Mon Oct 20, 2008 11:05 am | |
| - N15AK wrote:
- Laopo seh Rek Rame ae....Debat kok Karo SILUMAN mending Ngobrol karo SULAEMAN,
Wonge Jelas & ngerti Bibit Bobot Bebet e & Wajahe Domisiline Anake seng Uya & Pembantune juga KTP ne _____________________________________________ DAJJAL Belom Saatnya Keluar sbb KIAMAT masih Jauh lha ikiy wonge... siyap nampani velg palang telu ne... | |
|
| |
tom_mad PELATIH KEPALA
Jumlah posting : 2444 Join date : 24.06.08 Lokasi : nahelop nang samarinda...
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Tue Oct 21, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
siumania PEMAIN U 19
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Wed Oct 22, 2008 5:02 am | |
| - aksireaksi wrote:
- siumania wrote:
Khusus gawe aksireaksi ayas kepingin kopdar ambek umak.... jarak dan waktu memisahkan kita sam
[left]
lha umak iku wis ketam ta???? setan opo demit???? ayas iku posisine lintas jatim.... nangndhi ae posisine umak, lek jek memungkinkan ditempuh ambek sedan, takparani... ojo kuatir!!!!! lha jenenge nyambung tali silaturahmi iku barokahe gede,iso nambah rejeki, memperpanjang umur, ngedekno wetheng, ndawakno ku@#! | |
|
| |
siumania PEMAIN U 19
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Wed Oct 22, 2008 11:25 pm | |
| sam???? nandi???? ayo!!!!! | |
|
| |
-NolaB- PELATIH KEPALA
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Wed Oct 22, 2008 11:44 pm | |
| cek semangate dulkamit sihi ikiy... homone kumat... | |
|
| |
miss ngatimin Admin
Jumlah posting : 5153 Join date : 15.07.08 Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Wed Oct 22, 2008 11:45 pm | |
| - aksireaksi wrote:
sorry, idont think if this process is pointless. just watch where's the baloon comes up mmm... i think i need a needle! | |
|
| |
miss ngatimin Admin
Jumlah posting : 5153 Join date : 15.07.08 Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Wed Oct 22, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
siumania PEMAIN U 19
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Thu Oct 23, 2008 12:26 am | |
| Ayas mek kepingin ketemu umak thok!!! Kepingin diskusi ambek umak!!!! Umak pengetahuane iku uakeh.... Iki sing dibutuhno arek2.... sing gak pati iso mikir jeru koyok ayas ngene iki.... Kepingin njaluk ilmune umak.....
Lek umak ndik sekitaran ayabarus, ayo takparani ambek Cah Ayu, Soulmate-ku Ciwi.... lek samurat iso ladub yo tak'jak'e.... terserah wis....
yo'opo???? | |
|
| |
0341_Plat_N PELATIH KEPALA
Jumlah posting : 1772 Join date : 15.09.08 Age : 35 Lokasi : C:\WINDOWS\system32\ongis0341\autorun.inf
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Thu Oct 23, 2008 8:45 am | |
| | |
|
| |
maldani PELATIH KEPALA
Jumlah posting : 1133 Join date : 12.07.08 Age : 37 Lokasi : AS_5_LANK
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Thu Oct 23, 2008 9:00 am | |
| smoga rahasia dr yg bersalah terbongkar.....ojids | |
|
| |
marckabanth PELATIH KEPALA
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Thu Oct 23, 2008 10:38 am | |
| - aksireaksi wrote:
- KEPINTEREN KAKEAN CANGKEM
kudune sing iso maido yo iso ngekeki solusi, dijak sharing bareng nggawe boso sing gampang dimengerti, masalahe ndek forum kene level IQ kan gak onok sing podo, lek koyok awak2 ngene iki sing IQne meh ndodok, lek dikeki kteka kteki model plembungan ngono ayas yo mek dlongap-dlongop tok.............. koyok tulup di kethek. Saiki golek coro yok opo iso matchingno antarane sing mbok anggep kepinteren kakehan cangkem ambek sing pinter nggawe badhekan model plembungan iso sejalan pemikirane toh tujuwane yo podho ae.............(mboh maneh lek trit iki khusus gawe sing jenius2 tok,sing kopler koyok ayas gak di anggep, tak nang trit guyon ae lah) Ayo ndhang dimarekno badhekane, ayas tak macak pinter | |
|
| |
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Thu Oct 23, 2008 12:18 pm | |
| - paklek_uning wrote:
- paklek_uning wrote:
wis tak wocoh, tapi yo mek ngono ae lho rame.... lha wong pancene forum iki anggotane akeh kok yo mesti ae cangkeme akeh. lha nek mek sitok lak cangkemku thok sam, liane gak duwe cangkem.....
anggotane tok sam sing akeh, tapi sing ................................................................................................................
lha yo anggotane akeh masing-masing lak duwe cangkem berarti cangkeme akeh. lha ngono kok sampean bahas. koyo wong dodol kacang wis ngerti nek gawanane kacang sek bengak bengok kacaaaang-kacaaaang. koyo wong kurang gawean ae. ngene lho anggotane tok sam sing akeh, tapi sing ..... muncul arek'e yo mek iku-iku tok. tanya knapa? | |
|
| |
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH Thu Oct 23, 2008 12:20 pm | |
| - siumania wrote:
- Ayas mek kepingin ketemu umak thok!!!
Kepingin diskusi ambek umak!!!! Umak pengetahuane iku uakeh.... Iki sing dibutuhno arek2.... sing gak pati iso mikir jeru koyok ayas ngene iki.... Kepingin njaluk ilmune umak.....
Lek umak ndik sekitaran ayabarus, ayo takparani ambek Cah Ayu, Soulmate-ku Ciwi.... lek samurat iso ladub yo tak'jak'e.... terserah wis....
yo'opo???? oyi sam. sakmarine pungkasane trit iki kopdar bareng, nggowo pulpen, buku, ojir. gak suwe kok, sing sabar ae | |
|
| |
Sponsored content
| Subyek: Re: KAKEAN CANGKEM KABEH | |
| |
|
| |
| KAKEAN CANGKEM KABEH | |
|